Verbod 2021

Beste vuurwerkliefhebbers,

 

Afgelopen vrijdag werden we allemaal alsnog verrast door het nieuws dat er dit jaar wederom een vuurwerkverbod zal zijn. Net als jullie zijn we boos en gefrustreerd en natuurlijk speelt er een groot onrechtvaardigheidsgevoel. Helaas kunnen we de situatie niet veranderen.

 

We worden overspoeld met mailtjes, telefoontjes en berichten. Momenteel kunnen wij deze niet beantwoorden en willen we overschakelen naar de verkoop van CAT1 vuurwerk en kosten besparen. Hiervoor vragen we jullie begrip.

 

Aan de andere kant verdienen onze trouwe klanten ook duidelijkheid en die willen wij hierbij geven. 

 

Alle orders van dit jaar en vorig jaar zullen worden geannuleerd en jullie ontvangen hiervoor een voucher t.w.v. de volledige order. Deze voucher kan toegepast worden voor nieuwe bestellingen in 2022.


Ook het doorschuiven van de order(s) naar volgend jaar is mogelijk. Om technische redenen worden de orders alsnog geannuleerd, maar zullen we voordat de webshop weer open gaat je order toevoegen. Je ontvangt dan dus ook een nieuwe orderbevestiging met een nieuw ordernummer. Wilt u hier gebruik van maken? Mail dit dan naar: info@vuurwerk-outlet.nl. Vermeld altijd om welk filiaal het gaat en welke ordernummers.


Voor diegene die zijn of haar wil annuleren is dat natuurlijk mogelijk, echter kunnen wij dit pas terugstorten nadat we geld van de overheid hebben ontvangen. Hiervoor is wel enig geduld nodig, afgelopen jaar was dit eind augustus. Helaas kunnen wij deze situatie niet veranderen en vragen ook hiervoor om jullie begrip.

 

Het heeft momenteel (helaas) geen zin hierover contact op te nemen.

 

Categorie 1 vuurwerk

Als je een bestelling om wil zetten naar CAT1 vuurwerk, dan kan je dat doorgeven via het speciale mailadres: cat1@vuurwerk-outlet.nl

 

Wij zullen deze week druk bezig zijn de webshops aan te passen voor de CAT1 verkoop zodat iedereen in ieder geval F1 vuurwerk kan bestellen. Hierover horen jullie snel meer.

 

Hartelijk dank!

 

Team Vuurwerk Outlet Haulerwijk, Groningen, Vierhuizen, Roden, Assen en Pyro Outlet Joure